Manavgat Orman Yangını : Manavgat'ta orman yangını! Kontrol altına alındı / Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm kızılcam ve makilik alan zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü.

Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ...
Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ... from www.egehaber.com
Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor.

Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü.

.ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Giriş:27 haziran 2020 16:06 güncelleme:05 haziran 2021.

06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha).

Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika Haberler
Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü.

06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. .dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Manavgat'taki orman yangını kontrol altına alındı - Asayiş ...
Manavgat'taki orman yangını kontrol altına alındı - Asayiş ... from www.imaret.com.tr
Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü.

1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Antalya son dakika haberleri : Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Giriş:27 haziran 2020 16:06 güncelleme:05 haziran 2021. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.